Devlet Personel Başkanlığında ilana çıkan ETİ Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü çok sayıda kadrolu personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda 104 kişilik kadronun olduğu ve bu kadrolara alınacak kişilerin kadrolu işçi statüsünde olacaklarını belirtmiştir. İlana başvuruda bulunmak isteyen kişiler için gerekli olacak detaylar ve bilgilendirmeler aşağıda yer almaktadır.

Toplam alınacak işçi sayısı: 104 kadrolu işçi

Başvuru şartları: Kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık problemi bulunmamak, yüz kızartıcı suç işlememiş olmak, devlet zararına faaliyette yer almamış olmak gibi şartlar aranmaktadır. İlanlara başvuracak adayların bu nitelikleri taşımaması halinde başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. İlana başvuracak adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. 

BANDIRMA BOR VE ASİT FAB. İŞLETME MD. 30 kadrolu işçi

EMET BOR İŞLETME MD. 30 kadrolu işçi

KIRKA BOR İŞLETME MD. 20 kadrolu işçi

BİGADİÇ BOR İŞLETME MD. 24 kadrolu işçi alımları yapılmaktadır.

Son başvuru tarihi: Yayımlanan 104 kadrolu işçi alımına başvurular 12 Kasım 2018 tarihinde başlayacaktır. İlgili başvuru süreçlerinden haberdar olmak ve diğer bilgilendirmelere erişebilmek için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız. Uygulamalarımız ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş durumdadır. Buna ek olarak Facebook grubumuza katılarak başvurularda problem yaşadığınız noktalarda diğer adaylardan yardım alabilir, bilgi alışverişi gerçekleştirebilirsiniz...

Kamuya şuanda alımı devam eden tüm ilanlara ulaşmak için buraya TIKLAYIN.

Facebook grubumuz: TIKLAYIN

iOS: TIKLAYIN

Android: TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim