Et ve Süt Kurumu her sene aralıklarla yayınladığı bildiriler ile kendi bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurmaktadır. Söz konusu personeller,  geçici, sözleşmeli ya da daimi statüsünde çalışmakta olup adaylara belirli bir deneme günü verilmektedir. Bu çalışama günü boyunca adayın gerekli niteliklere sahip olduğu ve işi yapabildiği görülürse çalışmaya devam edilir yoksa sözleşme fesih edilir.

Et ve Süt Kurumu yaptığı açıklama ile kendi bünyesinde istihdam etmek üzere 13 daimi personel alımı yapacağını bildirdi.

Hangi Pozisyonlarda İşçi Alınacak

Et ve Süt Kurumu yaptığı açıklama ile 13 daimi işçi alacağını duyurdu. Peki bu işçiler hangi pozisyonda istihdam edecek.

2 Soğutma Sistemi Operatörü, 7 Kasap, 1 Elektrikçi (Genel), 3 Şoför ­ Yük Taşıma olmak üzere toplam 13 daimi kamu işçisi alınacak.

Et ve Süt Kurumu alım yapacağı pozisyonlar için başvuru yapacak olan adaylardan istediği nitelikleri de duyurdu. Kamu Personeli Seçme Sınavından minumum puan sınırlaması sadece Elektrik pozisyonunda istihdam edecek aday için uygulanacak. Söz konusu adayın 94 doğumlu olmasını istemekte ve KPSS'den 60 puan ve üstü alması gerektiğini bildirmektedir. Adayların şoför olabilmesi için ehliyeti var olması ve kasap olması içinde gerekli sertifikalara sahip olması gerekmektedir. Yayınlanan resmi bildiriyi aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Resmi Bildiri
Editör: TE Bilisim