Et ve Süt Kurumu yayınladığı resmi bildiriler ile personel alımı yapmaya devam ediyor. Sözleşmeli yerine genel olarak daimi işçi alımı yapan kurum aldıkları personelleri belli bir süre denemekte ve bu süre zarfında her hangi bir olumsuz durum oluşmaması ile çalışana daimi statüsü vermektedir. İlkokul, lise ve dengi okul mezunlarını aldığı için binlerce kişinin ilgi odağı olan kurum yeni bir iş ilanı bildirisi daha yayınlandı.

Söz konusu yayınlanan bildiri ile Et ve Süt Kurumu kendi bünyelerinde daimi statüsünde istihdam etmek üzere toplam 10 kamu işçisi alınacağı belirtildi.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Et ve Süt Kurumu yayınladığı bildiri ile personel alımı yapacağını duyurdu peki alınacak olan personeller hangi pozisyonda istihdam edecek. Yayınlanan bildiriye göre alınacak olan işçiler şoför ve kasap pozisyonunda istihdam edecek olup işçiler Denizli ve Diyarbakır şehirlerinde çalışacak.
Pozisyona başvurmak için adayın en az ilkokul mezunu ve İŞKUR'da profillerinin olması gerekmektedir.

Başvuru için iskur.gov.tr adresini kullanmalı ya da çevrenize yakın İŞKUR başvuru müracaat merkezini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Pozisyonlar için her hangi bir sınavdan alınmış minimum puan istenmemekte ve şoför olmak isteyen adayların ehliyetinin olması gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim