Kamuya farklı kurum ve kuruluşlara işçi alımlarının yanı sıra memur alımları da yapılmaktadır. Sitemiz isinolsa.com üzerinde bu alımlara yer vererek; sizlere ulaştırmaya çalışıyoruz. Yürütülen memur ve işçi alımlarıyla alakalı başvuru bilgileri, ilan bağlantıları gibi detaylara aşağıda yer alan bilgilendirmelerden erişim sağlayabilirsiniz. Şuanda yayımlanmış ilanları bulunan 5 kamu kurumundan bahsetmekteyiz. Eğitim düzeylerine göre farklı kadrolardan yapılan memur ve işçi alımı gerçekleştirilmektedir.

Alım yapılan kurumlarla alakalı bilgilendirmelere geçecek olursak; İzmir Tire Belediyesi bünyesine Büro İşçisi ve Zabıta alımı yapılmaktadır. Bu ilanda KPSS şartı aranmamaktadır. Bu ilana ek olarak Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi yayımladığı ilanda, kadın adayların başvuru yapabileceği bir büro işçisi alımı gerçekleştireceğini duyurmuştur. Aydın Kuşadası Belediyesi muhasebe memuru alımı ve yükleme işçisi kadrosuna personel alımları yapılmaktadır. Ayrıca Aydın Efeler Belediyesi' nin de yayımlamış olduğu ilanalr bulunmaktadır. Bu ilanlarda güvenlik, şoför, basın yayın elemanı, büro görevlisi, kamyon şoförü, işçi gibi kadrolardan alımlar gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Yürütülecek işçi ve memur alım süreçleri için tüm personel alımlarında olduğu gibi 657 sayılı kanunun 48. maddesinde belirtilen şartların taşınması, kamu zararına faaliyetlerde yer alınmamış olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, sağlık problemi bulunmaması, erkek adaylar için askerlikle ilişik olmaması gibi şartlar aranmaktadır.

TİRE BELEDİYESİ İÇİN TIKLAYIN

TEKİRDAĞ BELEDİYESİ İÇİN TIKLAYIN

KUŞADASI BELEDİYESİ İÇİN TIKLAYIN

EGE-ET İÇİN TIKLAYIN

EFELER BELEDİYESİ İÇİN TIKLAYIN

TÜM İŞÇİ VE MEMUR ALIMLARINI TAKİP ET / TIKLA - KAÇIRMA !

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim