İŞKUR şoför alım ilanları ile çok sayıda personel alıyor. Başvurular başladı. Özel sektörde ve kamuda iş arayan firmaların en çok tercih ettiği kurum olan İŞKUR başvuru şartlarını yayımladı. Başvuru şartlarında öğrenim düzeyinde ilkokul mezunlarının da başvuruları alınıyor. Diğer başvuru şartlarının detaylarını haberimizden bulabilirsiniz.

İŞKUR ŞOFÖR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılan başvurular online olarak İŞKUR üzerinden alınacak. Adayların başvuru yapmak istediği ilan başvuru şartlarını taşımaları isteniliyor. Öncelikle adayların İŞKUR resmi internet sitesine üye olmaları, başvuru adımlarını tamamlamadan önce başvuru yapılacak olan ilanın genel şartlarını taşıyıp taşımadıklarını kontrol etmeleri, istenilen evrakları temin etmeleri gerekiyor. Adaylardan aranan genel şartlar arasında sürücü belgesine sahip olmaları gerekiyor. Başvurulardan önce bu belgeye sahip olan adayların öğrenim düzende de başvuruda istenilen öğrenim düzene sahip olmaları gerekli. Başvuru yapan adayların askerlik şartlarını taşımaları yaş şartına ise istenilen yaş aralığında olmaları gerekiyor. Çok sayıda firmaya bir çok ünvanda şoför alınacak. Firmaların başvuru şartları arasında farklılık olabiliyor.

ŞOFÖR ALIMI YAPAN FİRMALAR;

En az ilkokul mezunu şoför yapan firmalar nereler; Adayların İŞKUR üzerinde başvuru yapabileceği pozisyon sayısı bugün itibari ile 1100 kişi civarındadır. İŞKUR'dan başvuru yapılan adaylar; yük taşıma şoförü, servis şoförü, makam şoförü, yolcu taşıma şoförü, otobüs şoförü, kamyon şoförü gibi unvanlarda görev alabilecekler.

İŞKUR ŞOFÖR İLANLARINA NASIL BAŞVURU YAPABİLİRİM;

Başvuru yapmak isteyen adayları İŞKUR internet sitesine giriş yaparak üyelik oluşturmaları ve iş ilanları sekmesini kullanarak, meslek bölümüne unvanlarına göre şoför seçmeleri gerekiyor. Başvuru yapan adaylar kamyon şoförü;https://goo.gl/vrh8kf ilanları için linki kopyalayıp tarayıcınıza yaptırılarak siteye giriş yapabilirsiniz. Yük taşıma şoförü;https://goo.gl/aKk9ty linkine tarayıcınızda sayfayı açabilirsiniz. Başvuruyu tamamlamak için açmış olduğunuz sayfada başvuru adımlarını tamamlamak gerekiyor.

YENİ KAMU İŞKUR İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim