Devlet Personel Başkanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre Mucur Belediyesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere geçici işçi alımı yapacağını belirtti. Buna göre İlgili ilan Devlet Personel Başkanlığı ve Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanmış olup başvuru işlemleri sadece İŞKUR üzerinden yapılacaktır.

Söz konusu olan Mucur Belediyesi 2 kişilik boş kadro ile Beden İşçisi ( Genel ) alacak ve adaylar geçici olarak çalıştırılacaktır. Bu bağlamda adayların çalışma süresi 5 ay 29 gündür. Adayların değerlendirilmesi kura ile yapılacak olup kura çekimini Mucur Belediyesi bildirecektir. Nihai listeye giren adayların, Tecrübe, Eğitim Önceliki durumu, Mesleği, Yabancı dil gibi şartları taşıyıp taşımadıklarını ilgili kuruma ibraz etmeleri gereklidir.

Bu yönde adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak, En az İlköğretim mezunu ve En fazla lise ve dengi okul mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı arnacak olup, Normal işçiler için KPSS ve Engelli İşçiler için EKPSS puan türü aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İlgili ilana başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlandığı tarih itibari ile başlayabilir ve en geç 5 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.  Buna göre adaylar en geç 04 Aralık 2018 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. Başvurular ise, İŞKUR İl Müdürküklerindne veya www.iskur.gov.tr adresinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Diğer ilanlar hakkında bildirim almak ve yayımlanan ilanları anında takip etmek için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirebilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.