DPB üzerinde yayımlanan çok sayıda memur ve personel alım ilanı bulunmaktadır. Bu ilanlara başvurular bakanlık nezdinde ilgili kurum ve kuruluşlarca toplanmakta, online veya posta yoluyla başvurular alınabilmektedir. Şuanda çok sayıda memur ve personel alımlarının yanı sıra, askeri personel alımları da söz konusudur ve bunların başvuruları da ayrı olarak yürütülmektedir. Tüm bu ilanlara ek olarak işçi alımları da yapılmakta, başvurualr toplanmaktadır. Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinden yayımlanan şuan itibariyle çok sayıda işçi alım ilanı bulunmaktadır. Yayımlanan bu ilanlar yoğun başvuru alacağını ve ilgi çekeceğini düşündüğümüz KPSS şartının aranmadığı işçi alım ilanları olarak karşımıza çıkmaktadırlar. İşçi alımlarına başvuru yapmak isteyecek, ilanlara ulaşmak ve detayları okumak isteyecek ziyaretçilerimiz aşağıdan bilgilendirmelere ulaşabilirler...

HANGİ KURUMLARA ALIM YAPILIYOR?

TCDD 356 işçi alımı bulunmakta olup, bu ilana en az lise mezunu adayların başvuruları alınmaktadır. İlana başvuru yapmak isteyen adaylarda KPSS şartı aranmayacaktır. Bu alımlara ek olarak Milli Savunma Bakanlığı' nın da 600 işçi alım ilanı bulunmaktadır. İlana başvurular İŞKUR üzerinden alınacağı yönünde duyurulmuş, DPB üzerinden bilgilendirmeler sağlanmıştır. Farklı kadrolara yapılan bu alımlara yönelik tüm detaylara aşağıda yer alacak bağlantılar veya İŞİN OLSA mobil uygulamalarımız aracılığıyla erişim sağlayabilirsiniz.

Uygulamalarımız ücretsiz olarak kullanıma sunulmuş olup, güncel ilanlar kullanıcılara anlık olarak bildirim gönderilmekte, ilk başvuru imkanı yaratılmaktadır.

İOS>TIKLA

ANDROİD> TIKLA

MSB İŞÇİ ALIMI> TIKLA

TCDD İŞÇİ ALIMI> TIKLA

Editör: TE Bilisim