Devlet Su İşleri işçi personel alımı yapacağını belirtti. Devlet Su İşleri bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak üzere Engelli olarak alım gerçekleştirecek. İlan Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfasında yayımlanmış olan ilana göre DSİ personel alacak. Aşağıda ilanın detaylarına ulaşarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurumu: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü

Meslek: Tesviyeci

Eğitim Durumu: Ortaöğretim ( Lise ve Dengi )

Çalışma Adresi: Devlet Su İşleri 72. Şube Müdürlüğü 6100 Tokat/TÜRKİYE

Toplam Açık İş Sayısı: 1

Yukarıdaki verilmiş olan bilgilere göre Devlet Su İşleri bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Engelli Statüde Tesviyevi alımı yapacak. Başvuru yapacak adaylardan, en az lise mezunu veya dengi okul mezunu olmaları, ÖSYM tarafından 2016 yılında yapılan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, Adaylar tesviyeci kadrosu ile Yedek Parça Teknisyeni alınacaktır. Ayrıca taleebe başvuru yapan adayların Eğitim durumu, tecrübe, Öncelik Durumu, Yabancı Dil şartı gibi nitelikleri taşıyıp taşımadıklarıma yazılı veya sözlü olarak kuruma ibraz etmeleri gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar başvurularına ilanın yayımlandığı tarih itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 10 gün içerisinde yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular 31 Ocak 2018 tarihi itibari ile başladı ve en geç 09 Şubat 2018 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular, Tokat İl Hizmet merkezinden veya www.iskur.gov.tr adresinden başvuru yapmaları şarttır.

Editör: TE Bilisim