İŞKUR tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri ile Devlet Su İşlerinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere ilköğretim mezunu personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre alım ilanı bugün başvuruya açıldı ve son başvuru 8 Mart 2017 olarak belirtildi.

Alım ilanına müracaat edecek olan adayın en az ve en çok ilköğretim mezunu olması gerekmekte olup ilköğretim mezunu adaylardan başka kimse başvuru yapamayacak. Alınacak olan personel Devlet Su İşleri 7. bölge müdürlüğü için yapılacak ve adayın eski hükümlü olması gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

İŞKUR tarafından bugün başvurulara açılan ilan ile Devlet Su İşleri 7. bölge müdürlüğünün kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı öğrenildi.

İlköğretim mezunu olmak
Eski hükümlü olmak
Yangın Eğitim Katılım Belgesi,
Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçi Belgesi,
Katı ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçi Belgesi

Alınacak olan personel Devlet Su İşleri 7. bölge müdürlüğü bünyesinde kalorifer ateşçisi olarak görev yapacak olup müracaat etmek isteyen adayların yukarıda belirtilmiş olan şartlara sahip olması gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Devlet Su İşleri 7. bölge müdürlüğü eski hükümlü personel alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre müracaat etmek isteyen adayların İŞKUR müracaat merkezleri aracılığı ile ya da İŞKUR'un sitesi aracılığı ile 8 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını yapması gerekmektedir.