İŞKUR ile Devlet Su İşleri Müdürlüğünün ortaklaşa işçi alım çalışmaları devam ediyor. İŞKUR işsizlere iş bulduğu gibi eskiden hafif suçlardan dolayı hüküm yemiş ve hükümlü olduğu için şuanda özelde veya devlet kurumlarında iş bulamayan kişilerin hayata tekrar kazandırılması ve eskiden işledikleri suçlara tekrar meğillenmemeleri için devlet kurumlarında iş imkanı sağlamaya çalışmaktadır. Bu bağlamda alınacak olan personeller genel olarak başvuruları onaylananlar arasında seçilmek de ve kura ile belirlenmektedir.

Devlet Su İşleri Müdürlüğü ile de ortak çalışma yürüten İŞKUR buraya da eski hükümlü personel alma konusunda çalışmalarında olumlu yanıt aldı. Devlet Su İşleri 17. Bölge Müdürlüğünden yayınlanan resmi bildiri ile eski hüküm yemiş personellere istihdam sağlanacağı açıklandı

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Devlet Su İşleri 17. Bölge Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve kaç kişilik açık var.

Söz konusu yapılan açıklama ile bir kişilik kadronun boş olduğu ve istihdam sağlanacak olan pozisyonun ise Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü olduğu belirtildi.

Yukarıda ki kadroya başvurmak isteyen adayların mutlaka Kamu Personeli Seçme Sınavına Girmiş olması ve KPSS94 sınavından en az 1 puan almış olması gerekmektedir. 94 doğumlu adaylar tercih edilecek.

Kadroya başvurabilmek için adayların Van'da yaşaması gerekmekte ve en yakın İŞKUR başvuru merkezlerini ziyaret etmeleri gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim