Türkiye İş Kurumu üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini gidermek için işçi alımı yapacağını belirtti. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Lise mezunu olan 1 Marangoz alımı yapılacak.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Deniz Kuvvetleri Komutanlığı

Boş Pozisyon Sayısı: 1

Meslek: Marangoz

Çalışma Adresi: Dz K.K'lığı AKSAZ Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı MUĞLA / TÜRKİYE

Çalışma Şekli: Daimi/ Deneme Süreli

Yukarıda bahsini geçirdiğimiz üzere 1 kişilik boş kadro ile marangoz alımı yapılacak. Buna göre adaylardan, Kamu Personeli Seçme SInavına girmiş olmak ve Lise mezunu seviyesinde KPSSP94 puan türünden en az 1 puan almış olmak, Oratöğretim ( Lise veya Dengi ) mezunu olmak, Meslek liselerinin, Mobilya ve İç Mekan Tasarımı, Mobilya dekorasyon, Doğramacılık (Mobilya), Ahşap Doğrama Teknolojisi  veya düz lise mezunu olmak ve bu bağlamda MEB onaylı kalfalık veya ustalık belgesine sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 27 Ağustos 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre adaylara başvuru için 10 günlük süre verilmiş olup adaylar en geç 05 Eylül 2018 tarihine kadar İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim