Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden verdiği ilan ile 1 kişilik işçi alacağını ve alınacak işçinin beden işçisi kadrosuna dahil edileceğini açıkladı. Başvuru şart, bilgi ve detaylar nedir?

BEDEN İŞÇİSİ ALINACAK ŞARTLAR NEDİR?

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü beden işçisi alımında başvuru şartları ise; Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, askerlik görevini tamamlamış ya da muaf olmak, kamu haklarından yoksun olmamak, ilanda belirtilmiş suçlardan dolayı ceza almamış olmak, adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumu üzerinde yaşlılık, emeklilik aylığı almıyor olması, kurum tarafından yaptırılacak arşiv araştırmasından olumlu sonuç almak, başvuru şartlarını taşımayan adayların başvuruları tespit edildiğinde başvuru işlemleri kabul edilmeyecektir. Adayların en az ilköğretim mezunu olması ve en fazla lisans mezunu olması kurum tarafından aranan bir diğer şartlar arasında yer almaktadır.

Ayrıca adayların öğrenci olmaması gerektiği bildirilmiştir. Kurum tarafından yapılacak resmi duyurular ise resmi site olan www.corum.pol.tr üzerinden takip edilebilecektir.

BEDEN İŞÇİSİ BAŞVURU AŞAMASI NEDİR?

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü beden işçisi alımı ilanına başvuru sağlamak isteyen adaylar Türkiye iş kurumu İŞKUR üzerinde veya işkur il müdürlükleri üzerinde başvuru işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru işlemleri sırasında adayların gerçeğe aykırı belge vermemesi gerekmekte olup, eğer gerçeğe aykırı belge verenler tespit edilirse başvuru işlemleri geçersiz sayılacağının yanı sıra yasal işlem başlatma hakkı kurum tarafında saklı tutulmaktadır.

Editör: TE Bilisim