Çolakoğlu Metalurji İşçi Alımları

Yarım asırdan fazla iş tecrübesi olan Çolakoğlu Grubu kuruluşundan bugüne kadar kalitesi ve güvenilirliği ile Türk sanayisinin öncü kuruluşları arasında yer almış ve hem kendisini hem de sektörü daha ileriye taşıma noktasında önemli adımlar atmıştır.  Yetişmiş insan gücünü en önemli değer olarak gören firma uluslar arası alanda söz sahibi olabilmek adına dinamik kadrolar oluşturmayı hedeflemektedir. Köklü firma 2015 yılında da çok sayıda Çolakoğlu Metalurji İşçi Alımları ilanı ile bünyesine yeni kişileri katmayı hedeflemektedir. Firmanın şu anda açık bulunan pozisyonları şu şekildedir; -Elektronik Bakım Mühendisi -Vinç Operatörü -Saha Operasyon -Muhasebe Uzman Yardımcısı -Uzun Dönem Stajyer -Satış Uzmanı -İnsan Kaynakları Uzmanı -Resepsiyonist / Ofis İşleri Çolakoğlu Metalurji İşçi Alımları ilanları belli bir insan kaynakları politikası çerçevesinde verilmektedir. Firma çeşitli kaynaklar ayırarak her birimde çalışan personeline eğitim vermektedir. Bu eğitimler doğrultusunda personeller işlerinde daha profesyonel olmakta ve kariyer hedeflerinde daha emin adımlarla yürümektedir. Siz de bu kadar köklü bir firmanın çalışanı olmak istemez misiniz?

Sizlere gayet iyi bir maaş imkanı sunan bir firmada çalışmak istersiniz. O halde hemen sitemize gelin ve bu ilanlara başvuru yapma şansını yakalayın. Yeni yılda yepyeni bir hayata kavuşmak herkesin hakkıdır. Sitemiz sizlere bu hayatın anahtarını altın tepsi içerisinde sunuyor. Siz de bu ilanlara başvurun ve yeni bir hayata kavuşma şansını yakalayın. Sitemiz kariyer basamaklarını tırmanırken her zaman sizlerin yanında oluyor.

Çolakoğlu Metalurji İşçi Alımları ilanları ile ilgili bütün detayları da sitemizde yayınlıyoruz. Sitemizi düzenli olarak takip ederek, bu ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapma şansını yakalayabilirsiniz. Zaman kaybetmeyin ve ilanlara başvurma şansını yakalayın. En kaliteli iş fırsatları sitemizde sizi bekliyor.

İlana Başvuruda Bulunmak İçin Alt Kısımdaki Bağlantıyı Kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/colakoglu-metalurji-a-s-is-ilanlari-c12863-p3132/

Editör: TE Bilisim