Birçok sağlık kuruluşu İş-Kur üzerinden personeller alacağını duyurdu. Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi ve Hasta Danışmanı olarak görev almak isteyen adaylar başvurularını İş-Kur üzerinden yapabilecek.

Adayların başvurularını yapmadan önce ilanlarda yer alan kriterlere uygun olmaları gerekiyor. Aksi takdirde başvuruları değerlendirmeye alınmayacak. Ayrıca adayların ilan edilen illerde ikamet etmeleri ve özel şartları da yerine getirmeleri gerekiyor.

ÇALIŞMA ŞARTLARI NELERDİR?

Alımlar Hasta ve Yaşlı Bakım, Hasta Kabul-Kayıt ve Hasta Danışmanı pozisyonlarında yapılacak. Her il ve sağlık kuruluşu için adaylardan istenen farklı özellikler mevcut. Adaylar kendilerinden istenen önkoşulları ve çalışma saatlerini inceledikten sonra başvuruları İş-Kur internet sitesi veya başvuru merkezleri üzerinden yapabilecekler.

KAÇ KİŞİ ALINACAK?

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı için 179, Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi için 16,  Hasta Danışmanı için 26 kişilik açık poziyon için İş-Kur üzerinden başvurulara başlandı. Adayların belirtilen pozisyonlarda kendilerine en uygun işe başvurabilmeleri için aşağıda verdiğimiz linkten ilanları takip etmeleri gerekiyor.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı açık pozisyonlarına ulaşmak için TIKLAYIN

Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi açık pozisyonlarına ulaşmak için TIKLAYIN

Hasta Danışmanı açık pozisyonlarına ulaşmak için TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim