ÇAYKUR 3 Bin 500 İşçi Personel Alımı 2015
Çaykur bünyesine 3500 personel alımı yapılacağı Rize İş Kur İl Müdürü Hasan Kiraz tarafından açıklandı. Çaykur firmasının Artvin, Rize, Trabzon ve Giresun illerinde bulunan fabrikalarında görevlendirilecek olan toplam personel sayısı 3500 olarak açıklandı. Firmaya iş başvurusu yapmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Çünkü başvurular 15 Nisan 2015 tarihinde yani bu gün başladı. Başvuruların tamamlanmasının ardından 5 Mayıs 2015 tarihinde 1631 işçi çekilecek kura ile alınacak ve yukarıda saydığımız illerde görevlendirilecek. Açıklamayı yapan Rize İş Kur İl Müdürü Hasan Kiraz alınacak işçilerin sadece yükleme boşaltmada çalışacağını da dile getirdi.
1631 işçi sadece erkek personel olacak ve en az ilköğretim mezunu personeller firmada görevlendirilecek. Çaykur iş ilanlarına başvuru yapmak için gideceğiniz adresler ise şu şekilde; İşKur Rize’nin İyidere İlçesi, Ardeşen ve Merkez İlçe ve Pazar İlçesi. Bu dört noktadan ilanlara başvuru yapmak mümkün. Başvurular fiili yani şahsen yapılacak. İş Kur merkez binasından ise bir izdiham yaşanmaması için başvuru kabul edilmeyecek. Firmaya online olarak da başvuru yapmak mümkün. http://www.iskur.gov.tr/ adresine internet üzerinden başvuru yaparak, Çaykur firmasının çalışanı olma şansını yakalayabilirsiniz.
Rize İş Kur İl Müdürü Hasan Kiraz’ın yaptığı açıklamada Trabzon, Rize, Artvin ve Giresun’da ikamet edenlerin bu iş ilanlarına başvuru yapabileceği belirtildi. Ancak açıklamalar bunlarla sınırlı kalmadı. Rize İş Kur İl Müdürü Hasan Kiraz alınacak personellerin hangi illerde görevlendirileceğini de açıkladı. Alınacak işçilerden 180’i mevsimlik Ziraat ve Orman Mühendisi, 600’ü meslek ve teknik lise ile yüksek okul mezunu, 350’si çay eksperi olarak alınacak. 738 işçi Trabzon, 2 bin 375 işçi Rize, 276 işçi Artvin ve 66 işçi de Giresun’da görevlendirilmek üzere işe alınacak. Rize İş Kur İl Müdürü Hasan Kiraz başvurular için 10 gün süre olduğunu belirterek 5 Mayıs tarihinde 2 bin 370 yükleme ve boşaltma işçisi alımı için Noter huzurunda kura çekimi yapılacağını açıkladı. Yapılacak alımlar için KPSS‘den en az 60 ve üzeri puan almış olmak gerekiyor. Eğer alınacak personelden fazla başvuru olursa kura ile alımlar gerçekleştirilecek.
İlanın Tam Metnine Ulaşmak İçin Tıklayınız.