Çaykur 200 İşçi Alacak
Çaykur personel alımı yapıyor. Çaykur bünyesindeki işçi personel ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 200 kişilik boş pozisyonu ile işçi personel alacak. Sizde Çaykur iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamında verilen bilgileri inceleyebilirsiniz.
Rize Çay İşletmeleri 05 Şubat 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki çalışan pozsiyonundaki eksiklikleri gidermek amaçlı toplamda 200 işçi personel alacak. Rize Çay İşletmeleri Rize, Giresun, Trabzor ve Artvin illerindeki fabrikalarda çalışan ihtiyacına göre mevsimlik yaş çay dönemindeki işçi ihtiyacına göre, Meslek Yüksekokul Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojileri bölümü mezun olmak şartı ile toplamda 200 adet işçi personel alacaktır. 
Başvuruda bulmak isteyen adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş ve KPSSP93 Puan türünden en az 60 puan almış olmanız gerekmektedir.  Başvurularda 2014 yılındaki Kamu Personeli Seçme Sınavına giren adaylardan, en yüksek puandan başlamak üzere en düşüğüne kadar sıralama ile adaylar işe alınacaktır. 
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adaylar, 15 Şubat 2016 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, online İŞKUR resmi internet sitesinden yapabilir veya Şahsen Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüklerine yapabilirler.  Rize Çay İşletmeleri İşçi Alımı ilanına sadece Giresun, Artvin, Trabzon ve Rize ilçesinde ikamet eden adaylar başvuruda bulunabilirler. 
İlanın Diğer Bilgileri Şöyledir:
Editör: TE Bilisim