Çanakkale Belediye Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi web adresi üzerinde yayımlanan ilanda, belediye bünyesinde istihdam edilmek üzere memur alımı yapılacak olup, bu alımlar zabıta memuru alımı ve itfaiye eri alımı olarak gerçekleştirilecektir. Yürütülecek alımlara yönelik bilinmesi gereken başvuru şartları, tarihleri, adaylarda aranacak nitelikler ve diğer tüm bilinmesi gereken noktalara aşağıdaki açıklamalarımızdan erişim sağlayabilirsiniz.

Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımı yapılacak

Çanakkale Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilecek zabıta memuru ve itfaiye eri için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu' nun 48. maddesinde belirtilen şartların taşınması, sağlık problemi bulunmaması, kamu haklarından uzaklaştırılmamış olması, takım çalışmasına yatkın olması, iletişim becerisi gelişmiş olması, kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olması, temsil ve muhakeme yeteneklerinin yüksek olması, arşiv ve güvenlik soruşturmalarının olumlu sonuçlanması, mesleki bilgi sahibi olmanın yanı sıra belirtilen bölümlerden mezun olmak, itfaiye eri ve zabıta memuru pozisyonları için belirtilen yaş, kilo ve boy şartlarını taşıyor olmak, ilgili KPSS puan türü üzerinden en az 70 puan almış olmak şeklinde özetlenebilmektedir.

BAŞVURULAR VE DİĞER DETAYLAR

İlana başvuru yapacak adaylar Yukarıda sayılan başvuru belgelerini, 11/02/2019 gününden 15/02/2019 Cuma günü saat 17.00’ ye kadar (mesai günlerinde saat 09:00-17:00 arasında), müracaatlarını yapabileceklerdir. Tüm memur alımları ve çok daha fazlasından ilk siz haberdar olmak için aşağıda bağlantısı bulunan mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız. Bu sayede tüm ilanlardan ve başvuru sonuçlarından cep telefonunuza bildirim gönderilecektir.

Uygulamalar için tıklayınız.

İlan kılavuzu için tıklayınız.