Bursa Kestel Belediyesi İşçi Alımı 2016

Bursa Kestel Belediyesi işçi alımı gerçekleştiriyor. Bursa Kestel Belediyesi bünyesinin işçi personel ihtiyacını karşılamak üzere Sürekli olarak çalışacak işçi arıyor. Sizde Bursa Kestel Belediyesi iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamını inceleyiniz.

Bursa Kestel Belediyesi Başkanlığı 01 Şubat 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki işçi kadrosunun eksikliği tamamlamak üzere Sürekli işçi pozisyonunda işçi alacak. Alınacak olan personellerin kadroya dahil olabilmeleri için en az ilköğretim mezunu olmaları gerekmekte ve Bursa Kestel Belediyesi Başkanlığının düzenleyeceği Sözlü sınava katılarak başarılı bir puan çıkartması germektedir. 

Bursa Kestel Belediyesi Başkanlığı Kadrosuna,

 - 1 adet İnşaat Boyacısı,

 - 1 adet İnşaat Ustası,

 - 1 adet Beton, Parke, Döşeme ve Bordür Ustası,

Olmak üzere toplamda 3 adet Daimi işçi personel alınacaktır. 

Adaylardan,

     - En az İlköğretim mezunu olan adaylar,

      - Mesleği ile ilgili en az 3 yıl deneyimi olan adaylar,

     - Yapılacak olan Sözlü Sınavda geçerli puan almış olması,

Genel şart olarak istenmektedir. Başvuruda bulunacak olan adaylar, İlana Türkiye İş Kurumu Resmi internet sitesinden elektronik olarak veya Bursa Türkiye İş Kurumuna şahsen yapmaları gerekmektedir. Bu ilan Türkiye İş Kurumu Resmi İnternet sitesinde yayımlanmıştır. Başvuruları kabul edilen adaylar 24 Şubat 2016 tarihinde Saat 14:00 da sınava tabii tutulacak olup, Sözlü sınava girmeden 2 saat önce e istenilen belgelerle birlikte Belediyemrzde hazfi bulunulacaktrr. Gerçeğe aykırı belge getirenler sınava alınmayacaktır.