Beden işçisi ilanları yayımlanıyor, başvurular işkur üzerinden alınıyor. Binlerce kişilik beden işçisi alım ilanlarına başvurular sonlanırken, binlerce kişilik ilan her ay İŞKUR açık iş ilanları sayfasına ekleniyor. Şuanda hali hazırda başvurulmayı bekleyen binlerce kişilik beden işçisi alım ilanı söz konusudur. Yayımlanan bu ilanlara başvurular İŞKUR üzerinden veya online olarak yapılabilmektedir. Yürütülecek alım süreçlerine yönelik okuma yazma bilmeyen adaylara da kadro ayrılmış durumdadır. Bu noktada bahsi geçen kişilerin başvurularını İŞKUR üzerinden yapmaları gerekmektedir. İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden yayımlanan ilanlara başvurular burada bulunan görevli memurlar aracılığıyla yapılabilmektedir. Okuma yazmayı bilmeyen kişilere yönelik toplamda 90 kişilik ilan yayımlanmıştır. Diğer alımlar okur yazar durumda olan kişiler için yayımlanmıştır.

İŞKUR üzerinden okuryazar durumda beden işçisi alımları yapılıyor - beden işçisi nedir?

Beden işçisi, belirli yüklerin veya taşınacakların taşınması noktasında beden gücüyle çalışan, taşıyan ve bunların naklinin yapılmasında görev alan işçilerdir. Genellikle bu ilanlar çok sayıda işletme tarafından günlük olarak yayımlanır. Yoğun çalışma temposu bulunan bu işlerde kas ve fizik gücünden yararlanıldığından, kişilerin kendisine belirtilecek yükleri kaldırabiliyor, taşıyabiliyor ya da gerekli araç gereçlerle naklinin sağlanmasında görev alabiliyor olması gerekmektedir.

Beden işçisi alım ilanlarına başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Yayımlanan ilanlara başvurmak isteyen adaylar açık iş ilanları sayfasından başvuru yapabilecekleri gibi, işkur il ve ilçe müdürlükleri aracılığıyla da başvurularını yapabilirler. Bu ilanlara erişmek için ilgili sayfada meslekler bölümünden beden işçisi yazarak aratılması yeterli olacaktır.

TÜM İŞÇİ ALIMLARI CEP TELEFONUNUZA GELSİN İSTERSENİZ MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim