Düziçi Belediye Başkanlığı tarla ürünleri Çiftçi alımı yapacak. Çalışma Bakanlığı İşkur e-şube Portalı üzerinden açıklanan yeni ilana göre 17 açık kadroda geçici süre de istihdam edilmek üzere kamu işçisi alımı yapılacak. Düziçi Belediyesi KPSS şartsız Çiftçi alımı başvuru şartları şu şekilde olacak;

27 MAYIS TARİHİNDE AÇIKLANAN İŞKUR İLANLARI; Adayların en az ilköğretim mezunu olmaları arazide çalışmaya engel bir durum bulunmamaları gerekmektedir. Başvurular 27 Mayıs tarihinden itibaren 5 gün içerisinde İŞKUR e-şube Portalı üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak başvurular tamamlanabilecek. Diğer yöntem ise ALO 170 hattı üzerinden İŞKUR hizmet noktalarından başvurular tamamlanabilecek. Başvuru yapan adayların Öncelikle kura töreninden isimlerinin çıkması gerekli olacak kurada açık iş sayısı kadar asil ve yedek aday izlenecek listeye giren adaylardan tecrübe eğitim durumu öncelik durumu mesleki bilgi yabancı dil gibi şartları bağlı olarak istenilen belgeleri ibraz edilmeleri gerekli olacak. Yapılacak olan mülakat sınavı tarihi daha sonra resmi internet sitesi üzerinden duyulacak. Başvuru yapan adayların başvuru bilgilerinde ikametgah şartları adrese dayalı nüfus kayıt sistemi üzerindeki bilgiler dikkate alınacak. Başvurular için 00005505133 ilan numarasından ilan detaylarını öğrenebilir ve başvuruları tamamlayabilirsiniz.

BUGÜN BAŞVURUSU SONA ERECEK İŞKUR İLANLARI;

Başvuru sona erecek olan alanlar Sakarya uygulamalı bilimler Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Edirne belediye başkanlığına Daimi sürede temizlik görevlisi güvenlik görevlisi hasta bakımı teknisyeni süt bitkilerinde budamacı ve gassal kadrolarındaki alınlar bugün 23.59 saat itibariyle tamamlanacak.

İŞİN OLSA