Belediye Başkanlığına 68 İşçi Alımı Yapılacak. Başvurular Başladı!

İzmir'e bağlı Ödemiş Belediye Başkanlığı Personel Limited Şirketi üzerinden 68 işçi alımı ilan açıklamıştır. Bu kapsamda adaylar kurum dışı geçici işçi talep formu üzerinden belirtilen başvuru şartlarını taşımaları taşımaları ile 21 Ağustos ile 24 Ağustos 2020 tarihleri arasında Ödemiş Belediyesi Limited şirketi'ne ya da gerekli evraklar hazırlayarak Ödemiş Belediyesi'nin belirtilen mail adresi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir. İŞKUR üzerine açıklanan kurum dışı geçici işçi talep formuna göre adaylar 1 Eylül 2020 tarihi ile 31 Aralık 2020 tarihleri arasında 4 aylık olarak istihdam edilecekler. Çalışma süreleri sabah 8'den akşam 17:00'a kadar açıklanmıştır. Başvuru yapacak adayların gerekli olan müracaat koşulları aşağıda belirtilmiştir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Başvuru için ikametgah şartında en az 6 aydır Ödemiş ilçesi sınırları içerisinde ikamet etmek gerekmektedir. Yaş şartında  en az 18 yaşını doldurmuş olmak istenmektedir. Adayların herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yaşlılık emeklilik ya da malullük aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.  Affa uğramış olsalar bile yüz kızartıcı ve devlet güvenliğine, anayasal düzene karşı işlenen suçlardan olmak üzere herhangi bir yüz kızartıcı suçlardan mahkum kaydı olmaması gerekmektedir. Başvurularda istenilen belgeler şu şekildedir.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER NELER?

Adayların başvuru yapabilmeleri için gerekli olan dilekçe ekinde kimlik fotokopisinin,  İkametgah belgesi diploma belgesi ve sabıka kaydı belgelerinin hazırlanarak teslim edilmesi ya da belirtilen mail adresine ya başvuranın tamamlamak gerekmektedir.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim