Bakanlıklara 3680 İşçi Alımı Yapılıyor

Kamu kurumlarına, bakanlıklara ve bağlı kurumlarına Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında işçi alımları yapılmaya devam ediliyor. Yürütülen işçi alımlarına başvurular İŞKUR üzerinde alınıyor ve başvuru yapmak isteyen adayların belirli şartları taşıması gerekiyor. İşçi alımlarının TYP kapsamında yapılacağı ve geçici süreli bu işlere başvuruların İŞKUR üzerinden alınacağı zaten uzun bir zaman önce duyurulmuştu, bu ilanlarda 3 veya 6 aylık dönemsel işlere yer verileceği de bildirilmişti. İlgili alım sürecinde yaz aylarında başlayacak bir projeyle de öğrencilere haftada 3 gün çalışıp 2450 TL maaş alma imkanı sunan bir program süreci daha başlayacak. Bu programla alakalı daha detaylı bilgilendirme için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

3 GÜN ÇALIŞIP 2450 TL MAAŞ> TIKLAYINIZ

TYP PROGRAMLARINA BAŞVURULAR ALINIYOR

Bakanlıklara yapılan 3680 işçi alımı TYP olarak yapılmaktadır. İŞKUR açık iş ilanları bölümündeki TYP sorgulama ekranı üzerinden ilanlara erişim sağlanabilmektedir. Bu ilanlarda POMEM,  Göç İdareleri, Kaymakamlıklar, Valilikler, Nüfus Müdürlükleri, İl Müdürlükleri, Orman İşletme Müdürlükleri ve İl Emniyet Müdürlükleri gibi kurumlar ilanlarını yayımlamıştır. Her kurumun ilanları farklı şehirlerde, farklı işçi alım sayılarıyla yayımlanmıştır. Yayımlanan ilanlara ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Bağlantıyı tarayıcınızın adres satırına kopyalayıp yapıştırınız.

TÜM İŞÇİ ALIMLARI, MEMUR VE KAMU PERSONELİ ALIMLARINDAN İLK SİZ HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRMEYİ UNUTMAYINIZ.

İOS> TIKLAYIN

ANDROİD> TIKLAYIN

İlan bağlantısı> https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

Editör: TE Bilisim