Aydın Büyükşehir Belediyesi Engelli İşçi Alımı

EKPSS ile bir çok belediyede Engelli İşçi Alımı almaya başladı. İşte onlardan biri olan Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Engelli istihdamı için İşçi Alım İlanı yayınladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi EKPSS puan limiti olmadan engelli işçi alımı yapıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Engelli işçi alımına ilişkin genel şart ve nitelikleri sizlerle paylaşıyoruz.

 

Ülkemizde en çok sıkıntının yaşandığı personel açığının olduğu engelli kadroları için bilindiği üzere fazla kadro istihdamı yapılmıyor. Böyle bir durumdayken Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama engelli ve iş arayanlara Aydın'da umut oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi EKPSS Puanıyla işçi alacağını açıkladı. Peki Aydın Büyükşehir Belediyesi Engelli İşçi Alım İlanı orta öğretim mezunları başvuru yapabilecekler mi? Aydın Büyükşehir Belediyesi Engelli İşçi Alıma sadece Önlisans mezunları başvuruda bulunabilecekler. Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Bilgisayar İşletmeni açığını kapatmak adına EKPSS puanıyla alımlar gerçekleşecek.

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi Engelli İşçi Alım İlanı başvuruda bulunacak adaylardan Bilgisayar, Word, Excel, gibi programları iyi derecede kullanılmasını bilmeleri gerekmektedir. Aydın Büyükşehir Belediyesi Engelli İşçi Alım İlanına başvuruda bulunmak için talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğü yada www.iskur.gov.tr adresi üzerinden başvurular yapılacaktır.

 

Aydın'da yaşayan ve AYDIN MERKEZ, BOZDOĞAN, ÇİNE, GERMENCİK, KARACASU, KOÇARLI, KUŞADASI, KUYUCAK, NAZİLLİ, SÖKE, SULTANHİSAR, YENİPAZAR/AYDIN, BUHARKENT, İNCİRLİOVA, KARPUZLU, KÖŞK, DİDİM (YENİHİSAR), EFELER ilçelerinde ikamet edenler Aydın Büyükşehir Belediyesi Engelli İşçi Alım İlanına başvuruda bulunabilecekler.

 

Aydın Büyükşehir Belediyesi Engelli İşçi Alım İlanı ilişkin daha geniş bilgi sahibi olmak istiyorsanız  www.iskur.gov.tr internet adresine giriş yaparak detaylı bilgi alabilirsiniz

Editör: TE Bilisim