Acil Tıp Teknisyeni, Ambulans Şoförü, Hemşire alımları

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden özel sektör işletmelerine ve hastanelerine yönelik memur personel alımları gerçekleştiriliyor. Acil Tıp Teknisyeni (att), Hemşire, ambulans şoförü kadrolarına memur alımları başvuruları İŞKUR üzerinden yürütülürken, ilan şartlarına ve başvuru bilgilendirmelerine değinecek olursak; adayların şu ortak özellikleri taşımaları gerekmektedir:

Şartlar: Kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, iletişim becerisi gelişmiş olmak, sağlık problemi bulunmamak, T.C vatandaşı olmak, belirtilen bölümlerden veya fakültelerden mezun olmuş olmak, ambulans şoförü kadrosu için ehliyet sahibi olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, kendisine verilecek görevleri yerine getirebilecek olmak, mesleki sorumluluk bilinci yüksek olmak, kamu kurumunda çalışmıyor olmak, kamudaki görevinden disiplinsizlik suçundan dolayı çıkarılmamış olmak, terör örgütleriyle ismi anılmamış ya da herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmak şeklinde özetlenebilmektedir. Yayımlanan bu ilanlara başvuru yapacak adayların, başvurunun yapılacağı kadroya göre ek nitelikleri ve koşulları da karşılaması gerekmektedir. Bunlara dair bilgilendirmeler aşağıda yer alacak bağlantılarla erişim sağlamak mümkün durumdadır.  Tüm başvurular, bu bağlantılar üzerinden gerçekleştirilecek olup, adayların üye profillerinin olması zorunludur. Üye profili olmayan adaylar online olarak üyelik oluşturabileceği gibi, İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine de başvurabilirler. 

Tüm att alımı, hemşire alımı ve ambulans şoförü memur alımları cep telefonunuza gelsin isterseniz isinolsa.com mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarka indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız
Android> Tıklayınız

Instagram' da ilanlara ulaşmak için tıklayınız.

ATT ilanı için> https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2000

Hemşire ilanı için> https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3143

Ambulans şoförü ilanı için>  https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=7117