Türkiye İş Kurumu üzerinde 20 Mayıs 2019 tarihli yayımlanan ilana göre Ankara İl tarım ve orman müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere işçi alımı yapacağını paylaştı. Bu bağlamda adayların çalışma adresleri, alım yapılacak pozisyonlar, başvuru şartları ve diğer bilgiler ortaya çıktı. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Ankara İl Tarım Müdürlüğü

Alım Yapılacak Toplam İşçi : 12

Çalışma Şekli : Daimi/ Tam Süreli

İşveren Statüsü: Kamu

Bu bağlamda Ankara İl Tarım Müdürlüğü 12 kişilik boş kadro ile Tarla Ürünleri Tarla işçisi pozisyonunda toplamda 12 kişilik kadro ile alım yapılacak. Alımlar Engelli adayları ve Eski Hükümlü veya TMY ( Terörle Mücadelede Yaralanan ) statülerinde alım yapılacak. 12 kişilik kadronun 4 ü Engelli adaylara ve diğer 8 kişilik kadro ise "Eski Hükümlü" veya "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)" adaylara verildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İl tarım ve Orman Müdürlüğüalımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Bunlar ise, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Lise Mezunu ( Ortaöğretim ) mezunu olmak, Ankara ilinde ikamet ediyor olmak gibi nitelikler aranır.

Ayrıca Eski Hükümlü veya TMY kapsamında bulunan adaylar için şöyle bir NOT düşüldü, Sürücü belgesi yeni olan/yenileyen kişilerden; ehliyetleri eski E sınıfına karşılık gelenler, özgeçmişlerine ehliyetlerini E sınıfı ekleyerek başvuru yapacaklardır.

KURA ÇEKİMİ:

Söz konusu alım için adayların değerlendirmeleri Kura yöntemi ile yapılacak. Bu yönde İlgili Kura Çekimi ANKARA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ; GAYRET MAH. ŞEHİT CEM ERSEVER CAD. NO:14 adresi üzerinde 30 mayıs 2019 tarihinde Öğleden Önce (09:00 - 12:00) kura çekimi yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapmaları gerekmektedir. Bu yönde İlan numaraları ise aşağıdaki gibidir.

Eski Hükümlü veya TMY kapsamındaki adaylar için İş İlan No (00004984372)

Engelli olan adaylar için  İş İlan No (00004984357)

Editör: TE Bilisim