Anadolu Ünivesitesi bünyesinde çalışan taşeron işçilerin kadro sınavı için yeni bir açıklama yapıldı. Bilindiği gibi, Anadolu Üniversitesinde taşeron sistemi ile çalışan binlerçe işçinin kamuya geçişi için 2 Ocak tarihinde başlayan kadroya geçiş aşamasında başvuru sonuçları açıklanmış ve adaylar merakla kadro sınavı ne zaman yapılacağını sormaktaydı. Yeni bir açıklama ile Anadolu Üniversitesi çalışanlarının beklediği haber geldi.

Hizmet alım sözleşmesi ile çalışan işçilerin sürekli işçi kadrosuna geçişi için yapılacak olan yazılı sınav tarihi ile kadro başvurusından red alanlar ve başvurusu kabul edilenler açıklandı. Hizmet Alımı Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına Geçirilmesine İlişkin 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 üncü Maddesinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esasların 7. Maddesi uyarınca, istenilen arşiv araştırması işlemleri ilan tarihi itibari ile sonuçlanmayanlar hakkında güvenlik ve arşiv araştırması sonucu esas alınarak işlem yapılacak denildi.

SINAV TARİHİ

Ayrıca AÜ'de teknik hizmetler, temizlik hizmetleri, koruma ve güvenlik personellerine yapılacak olan yazılı sınav tarihi belli oldu. Adaylar sınava gelirken yanlarında kimlik belgesi, kurşun kalem silgi ve kalemtraş bulundumaları istenildi. Sınav 10 mart tarihinde tüm adaylar için aynı anda yapılacak.

Editör: TE Bilisim