Almus Belediyesi 10 Ocak 2017 tatihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde bulunan işçi personel ihtiyacını karşılamak amaçlı Beko-Loder (kazıycı-yükleyci) operatörü, Havuz Suyu Operatörü, Kalorifer ateşçisi alımı gerçekleştirecek.  Alınacak adayların seçimi noter tarafından yapılacak olan kura seçimi ile yapılacak. Kura sonucunda seçilen adaylar mülakata tabii tutulacak olup, mülakatta başarılı olan aday kadroya alınacaktır.

Adaylardan, Lise Mezunu olması, E- A2 sınıfı sürücü belgesi olması, Yüzme Antrenör yardımcı belgeli olması, Cankurtaran belgesi olması, Erkek aday olması, Askerliğini yapmış olması şartları aranacaktır. Bu şartları taşıyan adayların başvuruları onaylanacaktır. Başvuru şartlarını taşımayan adaylar ise başvuruları geçersiz sayılacaktır. 

Başvuruda bulunacak adaylar başvuru şartlarını taşıması ile birlikte ve bu şartları belgelendirmek şartı ile Özgeçmiş ile birlikte gerçekleşecektir. 
Tokat Çalışma İş Kurumu tarafından bildirilecek adaylar yukardaki istenilen belgeleri göndermeleri ya da belgelerle birlikte müracaatların da noter huzurunda kura çekimine tabi tutulacaktır.
- Kura çekimi sonucu seçilen adaylar mülakat sınavına tabi tutulacaktır.
- Gerçeğe aykırı belge veren adaylar kura çekimine tabi olmayacaktır. 10.01.2017

Belediye başkanının yaptığı duyurunun tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim