Türkiye geneli il ve ilçe valilikleri boş bulunan pozisyonların doldurulması için işçi alımları yapmaya devam etmektedir. Genel olarak valilik tarafından hazırlanmakta olan işçi alım ilanı valiliğin resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyuna duyurulmakta olup alınacak olan adayların gerekli niteliklere sahip olması istenmektedir. Ağrı iline bağlı Patnos ilçesi, Patnos Kaymakamlığından yapılan duyuru ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 96 işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki alınacak olan adaylar hangi pozisyonda görev yapacak? Başvuru tarihi nedir ve detayları nedir?

Kimler Başvurabilir

T.C. Patnos Kaymakamlığından yapılan duyuru ile 96 işçi alımı yapılacağı öğrenildi. Peki başvuru yapacak olan adayların sahip olması gereken nitelikler nelerdir?

657 sayılı devlet memurları kanununda istenen şartları taşıyor olmak
Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak
Patnos ilçe sınırları içerisinde ya da köylerinde görev yapmak
Adli soruşturma kapsamında her hangi bir engeli bulunmamak

Yukarıda belirtilen nitelikler Patnos Kaymakamlığı tarafından aranmakta olup alınacak olan adaylar kalorifer ve temizlik elemanı olarak istihdam edecektir. Başvuru tarihi ilanın yayımlanması ile başlamış olup son başvuru tarihi 14 Ocak 2017 olarak belirlenmiş durumda. Başvuru yapmak isteyen adayların Patnos Kaymakamlığına giderek şahsen başvuru yapması gerekmektedir. Başvuru yapmak ve gerekli detayları öğrenmek isteyen adaylar aşağıda ki linki takip edebilir.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız