9. Kolordu Kom. Orduevi İşçi alım ilanı 2016
İŞKUR aracılığı ile 9. Kolordu Kom. Orduevi İşçi alım ilanını yayınlandı.Yapılan ilanda 9. Kolordu Kom. Orduevi işçi alacağını açıkladı.9. Kolordu Kom. Orduevi İşçi alım ilanına ilişkin genel şart ve nitelikleri haberimizde bulabilirsiniz.
 
29 Ocak 2016 tarihli İŞKUR ilanıyla 9. Kolordu Kom. Orduevi İşçi alımı yapacağını duyurdu. 9. Kolordu Kom. Orduevi İşçi personel alımı gerçekleştirecek. 9. Kolordu Kom. Orduevi İşçi personel alımı için  İŞKUR'un ERZURUM ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden açıklanan son başvuru tarihi ise 08 Şubat 2016 olarak belirtildi.
 
 İŞKUR'un ERZURUM ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden açıklanan 9. Kolordu Kom. Orduevi İşçi alımı için genel şart ve nitelikler belli oldu mu? 9. Kolordu Kom. Orduevi İşçi alımına başvuruda bulunacak vatandaşların KPSS sınavına girmiş olmaları şartı bulunmaktadır. Başvuru esnasında adayların girmiş oldukları KPSS sınav türü olan KPSSP3'ten en alt puan 60 almış olma şartı vardır. Aksi taktirde 9. Kolordu Kom. Orduevi İşçi alımına başvurular kabul edilmeyecektir.9. Kolordu Kom. Orduevi İşçi  alımı için düşünülen pozisyonlar şu şekilde;
 
1-İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri (Muhasebe)Lisans
2-İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri (İktisat)Lisans
3-İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler Fakülteleri (İşletme)Lisans
 
İŞKUR'un ERZURUM ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ birimi tarafından açıklanan 9. Kolordu Kom. Orduevi İşçi alımına Adaylar, İl/Hizmet Merkezimizden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuruda bulunabilecekler.
Tercih Edilen İkametgah İlçeleri : ERZURUM
AŞKALE, ÇAT, ERZURUM MERKEZ, HINIS, HORASAN, İSPİR, KARAYAZI, NARMAN, OLTU, OLUR, PASİNLER, ŞENKAYA, TEKMAN, TORTUM, KARAÇOBAN, UZUNDERE, PAZARYOLU, AZİZİYE, KÖPRÜKÖY, PALANDÖKEN, YAKUTİYE
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim