Son açıklanan işçi alımı ilanlarına göre Türkiye genelinde 8 ilde personel alımı yapılacak. Kamu kurumlarına ve belediye başkanlıklarına Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İşkur kamu kurumu dışı işçi alımı yöntemi ile açıklanan ilanlar başvurular devam ediyor. Bu kapsamda İşin olsa okuyucularına son açıklanan ilanların detaylarını aktarıyoruz.

İŞÇİ ALIMI YAPACAK KURUMLAR VE BELEDİYELER;

  1. Tokat Üzümören Belediyesi 
  2. Osmaniye Toprakkale Belediyesi
  3. Kocaeli Belde Özel Sağlık
  4. Kayseri Hacılar imar
  5. Kırıkkale Belediyesi  
  6. İzmir İzdoğa 
  7. Eskişehir Tepebaşı Turizm  
  8. Eskişehir Espark  
  9. Erzurum İspir Belediyesi.

Üzümlü Belediyesi Başkanlığı bir temizlik işçisi alımı yapacak. Başvurular 12 Ekim ile 13 Ekim tarihleri arasında Tokat Pazar ilçesinde gerçekleştirilecek. Üzümören Belediyesi'nin temizlik işçisi alımı ilan detayları şu şekildedir.

Osmaniye ata ekmek geçici 3 kişi alımı başvuruları 12 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek. Toprakkale belediye Başkanlığının açıklamış olduğu ilanda lise mezunu olmak ve askerliğini tamamlamış tamamlamış ya da muaf olmak gerekiyor. Yaş şartlarında ise 20 ile 25 yaş şartlarında olmak isteniyor.

Kocaeli belediye özel sağlık 2 işçi alımında kontrolör kadrosunda görev olacaklar. Hatay ulaşım dairesi başkanlığında görev yapacaklar. Başvuruların sadece kadın adaylar yapabilecek. 9 Ekim ile 12 Ekim tarihleri arasında başvurular sürecek.

Kayseri Hacılar imar Kurumu vasıfsız beden işçisi alımı başvurusu 11 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek. Hacılar belediye başkanlığında görev yapacak işçilerin başvuruları sadece şahsen elden yapılabilecek.

Kırıkkale Belediyesi'nde belirsiz süreli 26 bahçıvan alımı başvurusu 11 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek. Başvuruda en az ilkokul mezunu olmak yeterli olacak. Kırıkkale'de ikamet etmek istenilen şart arasında yer alıyor.

İzmir İzdoğa inşaat mühendisi 1 kişilik Avukat alımı başvurusu 12 Ekim 2020 tarihinde başlayacak ve 4 Ekim 14 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecek. Başvuruların internet ortamından İzdoğa resmi internet sitesi aracılığıyla olacak.

Eskişehir ilinde farklı ilanda işçi alımı yapılacak. Tepebaşı Turizm 1 kişi Espark beden işçisi kadrosunda daimi 2 kişi Espark topograf kadrosunda 3 kişi alım yapılacak. Erzurum İspir Belediyesi'ne 7 kişilik işçi alımında temizlik görevlisi kadrosunda istihdam sağlanacak. 1 temizlik görevlisi lise mezunu olmak gerekiyor. 6 temizlik görevlisi ilkokul mezunu olması istenmektedir.

İlanların tamamına ulaşmak için: https://www.iskur.gov.tr/baglantilar/kurum-disi-kamu-isci-alimi-ilani/

Editör: TE Bilisim