Taşeron yasasından kadroya geçmeye hak eden işçileri 2 Ocak ile 11 Ocak tarihleri arasında bulundukları kurumlara başvurularını yaptılar. Adaylar başvuru sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. 4 Ocak 2018 tarihi itibari ile taşeron kadro sonucu açıklanan kurumları hangileri, adaylar merkezi bir kurum tarafından başvuru alınmadığı için bu sorunun cevabı merak ediyor. Bazı kurumlar başvuruların sonuçlarını açıklamaya başladı. Sonuçları kabul edilenler için yazılı, sözlü yada uygulaması sınav aşamasına geçecekler. Başvuru sonucu ret olan adaylar için itiraz süreci başlıyor. Adaylaın başvuru sonuçlarına nasıl itiraz edebileceklerine  değineceğiz.

12 ocak itibari ile başlayan taşeron işçilerin kadro başvuruları için  sonuçları 20 Şubat tarihine kadar açıklamaları gerekiyor. Bazı kurumlar başvuruların kabul ve ret olanları ilan etti. 4 Şubat itibari ile açıklanan kurumlardan bazıları;

4 ŞUBAT İTİBARİ İLE BAŞVURU SONUÇLARINI AÇIKLAYAN KURUMLAR

İL KURUM
Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi ASKİ
Sosyal Güvenlik Kurumu
Batı Adliyesi
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK)
Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü
Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü
Sakarya  Sakarya Üniversitesi
Muğla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü
Amasya Taşova Belediye Başkanlığı
Hakkari  Hakkari Belediyesi,
Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi
Gümüşhane İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü
Gaziantep Polis Meslek Eğitim Merkezi
Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü
İzmir İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü
konya Orman Bölge Müdürlüğü
Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü
Kars Aile İl Müdürlüğü 


BAŞVURUSU RED OLANLAR NASIL İTİRAZ EDEBİLECEK?

İşin olsa sitemizde ziyaretçilerimize taşeron işçilerin kadroya geçişi için başvuru sonuçları açıklanan kurumları açıklamaya devam edeceğiz. Başvuru sonuçlarında kabul olanlar güvenlik soruşturmasından ve sınavdan geçmeleri gerekecek. Başvurularda red alan adaylar için ise yeni bir süreç başlayacak. Sonuç listelerine kurumlarına itiraz edebilecekler. İlana itiraz için 21 Şubat ile 23 Şubat tarihleri arasında yapılabilecek. İtirazları değerlendiren kurum son olarak kesin liseleri açıklayacak.

Editör: TE Bilisim