Devlet Personel Başkanlığı duyurdu. 3 kamu kurumu işçi alımı yapacak

TTK İŞÇİ ALIMI

Türkiye Taş Kömürü Kurumuna daimi süreli 1000 işçi alımı için başvurular devam ediyor. Zonguldak İş Kurumu Müdürü daha önce yaptığı açıklamalarda başvuru süresinin uzatıldığını aktarmıştı. Adaylar son başvuru süresinin yaklaştığı alımlarda, Zonguldak, Bartın ve Amasra illerinde ikamet şartı ile İŞKUR üzerinden online olarak başvuru yapabilecekler. Adayların TTK işçi alımı ilanlarında yaş şartında en fazla 32 yaşında olmaları, eğitim düzeyinde en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir. Diğer detayları haberimizden edinebilirsiniz.

TCDD 356 İŞÇİ ALIMI;

Kamu kurumu işçi alım ilanlarından bir diğer ise Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yollarına yapılacak işçi alımları da İşkur üzerinden yapılacak. Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden ilan edilen alım ilanında başvurular İŞKUR üzerinden Nisan ayından itibaren yapılabilecek. Toplamda 356 kişilik kontenjan ayrıldı. Bu kadrolardan bir kısmı tren teşkil işçisi, demiryolu yol yapım personeli, bakım ve onarım makine operatörü, vinç operatörü, demiryolu bakım onarımcısı kadrolarında olacak. İlan başvurularının başladığında adayların bilgisine sunmaya devam edeceğiz.

KPSS'SİZ 60 KPSS İLE 45 İŞÇİ ALIMI;

Hakimler ve Savcılar Kurulunun Ankara ilinde bulunan merkezinde görevlendirilmek üzere daimi sürekli işçi alımı yapılacak. Adayların bu alımlarda Bilgisayar Teknolojisi Elektrikçi Sıhhi Tesisatçı/Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı Temizlik Görevlisi Şoför (Yolcu Taşıma) Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri, Teknikeri Bahçıvan - Peyzaj Bahçıvanı Mobilyacı Şoför (Yolcu Taşıma) kadrolarında istihdamlar yapılacak. Bazı kadrolar için adayların KPSS puan türlerinden en az 60 ve üzeri puan almış olmaları gerekmektedir. Detaylar için tıklayın 

Gelişmelerden anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilir, sosyal medya hesaplarından bizi takip edebilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim