1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi 36 İşçi Alacak
1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı işçi alımı gerçekleştiriyor. 1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı bünyesinin işçi personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve farklı niteliklerde işçi alıyor Sizde 1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamında verilen bilgileri inceleyebilirsiniz.
1'inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı 28 Aralık 2015 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki boş pozisyonları tamamlamak adına farklı niteliklerde ve çeşitli pozisyonlarda toplamda 36 adet İşçi alacak. Alınacak olan İşçilerin 2014 yılında ÖSYM tarafından düzenlenene Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuçları geçerli olacaktır. İlan yönetmeliğine göre, il düzeyinde verilmiş olup, Eşkişehir İlinde ikamet eden adaylar başvuruda bulunabilecektir.
Başvurular 28 Aralık 2015 tarihi ile 06 Ocak 2016 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu İl Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. 
Başvuruları yapılmış olanlar nihai listede yer alan adaylar, kamu kurumu ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak Usul ve Esaslar hakkında yönetmelik gereğince sınava tabii tutulacaktır. Alt kısımda adaylardan istenilen şartlara ve kadro bilgilerine ulaşabilirsiniz.
KADROLAR:
 - Makine Mühendisliği Bölümü Mezunu Olmak şartı ile 2 adet Makine Mühendisi 
 - Uçak Mühendisliği / Havacılık Mühendisliği Bölümü Mezunu Olmak şartı ile 2 adet Uçak Mühendisi
 - Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Mezunu Olmak şartı ile 2 adet Bilgisayar Mühendis
 - Uçak Bakım Teknisyenliği (Gövde-Motor Bölümü), Uçak Bakım Alanının Uçak GövdeMotor Dalı Bölümü Mezunu Olmak şartı ile 30 adet Uçak Bakım Teknisyeni (Gövde Motor)
Editör: TE Bilisim