Devlet Personel Başkanlıpı her geçen gün yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Yayımlanan ilana göre TÜSEB Türkiye İş Kurumu aracılığı ile bünyesine 2 kişilik boş kadro ile daimi işçi personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımaları ve başvuru süreleri içerisinde başvuru yapmak zorundadırlar.

Buna göre TÜSEB ( Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ) bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak amaçlı Engelli işçi statüsünde 2 kişilik boş kadroya göre istihdam yapılması için iziz verilmiş olup, İlgili iş gücü talebinin 05 Haziran 2018 tarihinde Türkiye İş Kumu tarafından yayımlanması istenmiş olup, İlgili iş ilanı Ankara İŞKUR İl Müdürlüğünde yayımlanmıştır. Adaylar aranan şartlara ve diğer detaylı bilgilere Türkiye İş Kurumu tarafından ulaşıp başvuru yapabileceklerdir.

Söz konusu ilan için başvurular bugün 05 Haziran 2018 tarihinde başlamış olup adayların engeç 10 gün içerisinde başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan Ankara Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından veya www.iskur.gov.tr adresi üzerinden takip edilerek en geç 14 Haziran 2018 tarihine kadar başvuru yapılması gereklidir. Ayrıca ilana aşvurular elden, Posta yolu ile veya kargo yolu ile alınmayacak olup, bu gibi durumlarda yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana ulaşmak isteyen adaylar aşağıda sizlerle paylaştığımız bağlantı yardımı ile detaylı inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim