Ülkemizin üç bir yanının denizlerle çevrili olmasından dolayı Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nin görevi oldukça büyüktür. Liman işletmeleri, hareket saatleri yapılmakta olan ve yapılması planlanan limanlar için düzenlenen ihalelerin yönetimlerini yapmakta olan Türkiye Denizcilik İşletmeleri boş bulunan pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmekte olup genel olarak az personel alımı yaptığı için alım ilanları Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanmaktadır. Sizde Türkiye Denizcilik İşletmeleri bünyesinde çalışmak istiyorsanız İŞKUR tarafından yayımlanmış olan ilanları takip edebilirsiniz. Yeni yayımlanan ilan ile TDİ KPSS'den 60 ve üzeri puan almış işçi alımı yapacak.

Kimler Başvurabilir

Türkiye Denizcilik İşletmeleri tarafından hazırlanmış ve İŞKUR tarafından yayımlanmış olan işçi alım ilanına bakıldığında çeşitli kadrolar için personel alımı yapılacağı görülmekte olup adayların Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir.

İnşaat mühendisliği, Muhasebe, Bilgisayar (Önlisans), Harita Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği ve Jeodezi Mühendislikleri için kadrolar ayrılmış durumda. Bazı kadrolar için deneyim şartı aranmakta olup bazı kadrolar için adayların sadece mezun olması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adayların 9 Ocak 2017 tarihine kadar İŞKUR müracaat merkezlerine başvuru yapması gerekmektedir. Adayların mutlaka bölümleri ile alakalı KPSS'ye girmiş en az 60 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir.
Editör: TE Bilisim