Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere işçi personel alımı yapacağını ilan etti. İŞKUR Üzerinde yayımlanmış olan ilana göre TÜLOMSAŞ farklı bölümlerden mezun olmuş olan 40 işçi alımı ve personel alımı yapacak. İlgili ilana sadece Ön Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabilecek.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü farklı 6 alanda proses işçisi alacak. Bu yönde, Meslek Yüksekokulu ( Ön Lisans ) mezunu olan, Elektrik Bölümü 4, Makine Bölümü 10, Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi mezunu 5, Raylı Sistemler Makine teknolojisi Bölümü mezunu 18 ve Yapı Tesisat Teknolojisi Bölümü mezunu 3 işçi olmak üzere toplamda 40 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Yayımlanan ilanlara göre adaylardan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek durumu olmamak, En az Meslek Yüksekokulu ( MYO Ön Lisans ) mezunu olmak, Alım yapılacak alana göre eğitimini ilgili programlarda tamamlamış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN:

İlgili ilan 08 Nisan 2019 tarihi itibari ile İŞKUR aracılığı ile yayımlanacak olup adaylar abaşvuru için 5 günlük süre verilmiştir. Adaylar yukarıdaki kadrolara başvurularını en geç 12 Nisan 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine girerek İŞYERİ ÜNVANI kısmında ilgili kurumun adını yazarak ilanlara ulaşılabilir ve İŞKUR üyeliğini ile giriş yaparak başvuru yapabilirsiniz. Resmi duyuruya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

İlanın Tam metni

Editör: TE Bilisim