Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımı müjdesi geldi. TTK Personel Alımı ve İşçi Alımı kapsamında 2022 yılı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Yeni işçi alımı yapacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımları farklı şehirlerde yapılacak ve başvurular İŞKUR aracılığı ile alınacak. 2022 yılı kadro sayısı açıklanmış olup gelen açıklamaları ve ilan detaylarını sizlerle paylaşacağız.

TTK İşçi Alınmasına Yeni Açıklamalar Geldi!

20 Eylül 2022 tarihi ile gelen açıklamalara göre 4 bin işçi alımı için 2500 işçi alımı kesinleşmişti. Enerji ve tabii Kaynaklar Bakanı da az önce TTK işçi alınması hakkında açıklama yaptı. Aşağıdakn ilanların detaylarına ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/isci-alimi/ttk-4-bin-isci-alimi-yeni-gelisme-ilk-etapta-2500-personel-alinacak-h42645.html

TTK 4000 İşçi Personel Alımı Yapılacak!

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak, Karabük ve Bartın illerinde faaliyetlerine devam ediyor. Geçtiğimiz gün Genel Maden İşçileri Sendikası Başkanı Yardımcısı İsa Mutlu yaptığı açıklamaya göre TKK 2022 yılı 4000 İşçi Alımı yapacak.

Bu kapsamda TTK bünyesinde hizmet veren 2000 işçinin emekli olması ve 2000 işçinin de işten ayrılması sebebiyle İstihdamın güçlenmesi adına ve TTK bünyesindeki eksikliği karşılamak amacı ile 4000 İşçi Alımı yapılacağı duyuruldu..

4000 İşçi Alımı İŞKUR İle Yapılacak!

Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alımları Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak. İşçi Alımı kapsamında yayımlanacak olan ilan ile İŞKUR Nihai liste sonucuna göre Kura yapılacak.

Hangi Şehirler İçin İlan Yayımlanacak!

TTK 4000 kişilik işçi alımı ilanı için alımlar 3 farklı alanda yapılacak. Bu yönde TTK faaliyet gösterdiği şehirler olan,

  • Zonguldak,
  • Karabük,
  • Bartın,

illerinde işçi alımı yapılacak.

Kura Çekimi Yapılacak!

Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirecek olup İŞKUR ca alınan başvurular Nihai Liste belirlenecek ve Türkiye Taşkömürü Kurumuna iletilecek. TTK belirttiği Kura çekimi tarihinde Noter huzurunda kura işlemlerini gerçekleştirecek ve adaylarla paylaşacak.

TTK İşçi Alımı Başvuru Şartları Ne Olacak?

4000 İşçi Personel alımı kapsamında yayımlanacak ilana başvurular bazı nitelikler doğrultusunda alınacak. Alımlar Pano- Ayak Üretim işçisi kadrosunda olmak üzere Bu kapsamda, adaylardan genel olarak,

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- 18 yaşını tamamlamış ve 32 yaşından büyük olmamak,

- En az İlkokul mezunu olmak,

- Alım yapılacak olan Zonguldak, Karabük veya Bartın illerinde ikamet ediyor olmak,

- Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

Şartları aranacak.

TTK İşçi Alımı ilanı yayımlandığında anında haberdar olmak için İşin Olsayı takip edebilirsiniz.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim