Devlet Demiryolları az önce yeni bir duyuru yayımlayarak bünyesine alacaı 214 işçi adayı için duyuru yayımladı. Geçtiğimiz günlerde alınan başvuru ve sonuçlar sonrası yeni bir duyuru yayımlandı be belge teslimi için yapılan itirazlara ilişkin sonuçlar açıklandı. Kabul edilmeyen İtirazlara ilişkin TCDD duyurusu şöyle:

Genel Müdürlüğümüze bağlı işyerlerine alınacak 182 daimi işçi, 11 engelli ve 21 eski hükümlü işçi alımına ilişkin evrak teslim süreci tamamlanmış ve yapılan itirazlar incelenmiştir. Evrak teslim sonuçlarına yapılan itiraz sonuçları açıklanmıştır.

Evrak teslim sonucu uygun bulunan ve sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar 07.03.2022-18.03.2022 tarihleri arasında sözlü sınava katılacaktır.

Sözlü Sınav tarihleri Açıklandı!

Daimi, Engelli ve Eski hükümlü personel alımı için adaylar sözlü sınavlara listeye göre 7 mart 2022 tarihi ile başlayıp, 18 Mart 2022 tarihine kadar devam edecek. Her aday için sınavlar farklı günlerde ve saatlerde uygulanacak.

182 Daimi İşçi alımı sözlü sınav tarihlerini için tıklayınız.

11 Engelli, 21 Eski Hükümlü alımı sözlü sınav tarihleri için tıklayınız

612 Aday Sınava katılacak!

TCDD den gelmiş olan duyuruya göre 214 işçi alınmasında ilişkin sözlü sınava daimi olarak 587 aday katılacak. Engelli ve Eski hükümlü olarak 34 kişi katılacak.

Adayların yukarıdaki belirtilen tarihlerde ve saatlerde TCDD taşımacılık A.Ş Genel Müdürlüğünde Hazır bulunması gereklidir.

Sınavlara gelirken Nüfus cüzdanı yanında getirilecek. Ayrıca Viç Operatörlüğüne başvuru için sözlü sınava gelirken ehliyet yanlarında getirilmesi gereklidir.

Editör: TE Bilisim