Yayımlanmış olan ilana göre Taşkömürü Kurumu işçi personel alımı yapacağını belirtti. Buna göre Taşkömürü Kurumu Kurumu bünyesindeki eksikliğini tamamlamak üzere farklı bölgelere toplamda 1000 kişilik kadro ile alım yapılacak. Sizlere ilgili ilan hakkında detayları haberimizde aktarıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Taşkömürü Kurumu genel Müdürlüğü ve bağlı olduğu işyerlerine yeraltı işlerinde 4857 sayılı iş kanuna tabi olarak daimi işçi statüsünde Pano-ayak üretim işçiliğini pozisyonunda 1000 kişilik boşluk ile alım yapılacak. Alımlar Zonguldak, Bartın ve karabük illerinde yapılacak olup, Zonguldak için 700 işçi, Amasya/Bartın için 200 işçi ve Karabük için 100 işçi alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Taşkömürü Kurumu ( TTK ) 1000 işçi alım ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranıyor. Buna göre, ilanın yayım tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak, En az ilkokul mezunu olmak, ilanın yayım tarihi itibari ile 32 yaşından gün almamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Alım yapılacak olan, Bartın, Zonguldak ve karabük illerinde ikamet ediyor olmak şartları aranacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN NASIL YAPILACAK?

Türkiye Taşkömürü Kurumuna başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alınacaktır. Buna göre Taşkömürü Kurumu için ilan İŞKUR üzerinde 12 Şubat 2019 tarihi itibari ile yayımlanacak ve adaylar başvurularına ilan yayımlandığı tarih itibari ile başlayabilirler. Adaylara başvuru için 5 günlük süre verilecek olup elektronik ortamda veya Zonguldak, Bartın veya Karabük İş Kurumu İl Müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekmektedir.

Sonrasında ise adaylara kura çekimi yapılacak, İlgili kura çekimleri 02 Mart 2019 tarihi ile 03 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak.

İlanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayarak Taşkömürü Kurumu tarafından yayımlanan duyuruya ulaşabiliriniz.

İLANDAN HABERDAR OLMA:

Ayrıca ilan için başvurular alınmaya başlandığında veya ilan hakkında sonuçlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını telefonunuza indirerek ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz. Ve sosyal medya hesaplarımızı takip ederek ilanlanları ana sayfanızdan takip edebilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız

Editör: TE Bilisim