Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde yayımlanmış olan ilana göre Tarım ve Orman Bakanlığı ANkara ilinde bulunan müdürlüğüne işçi alımı yapacağını ilan etti. Bu bağlamda tarla Bitkileri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Tarım alanında Ankara ilinde bulunan müdürlüğüne 1 kişilik boş kadro ile Tarım İşçisi alacağını ilan etti.

Adayların tarım işçisi pozisyonundaki görevleri, Ekim, Dikim,biçim tarla temizliği gibi konularda görevlendirilecektir. Sosyal olanak olarak ise, SSK+Yemek olarak belirtildi.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Adayların söz konusu olan ilana başvuru yapabilmeleri için, 25 yaşından büyük ve 35 yaşından küçük olmaki Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu ve engeli olmamaki En az İlkokul mezunu olmal ve en fazla Lise mezunu olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak gibi nitelikler aranacak. 

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

Başvuruda bulunan adaylara değerlendşrme için kura çekimi yapılacak. Kura noter huzurunda Tarla Bitkileri Merkezi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünde 11 Haziran 2019 tarihinde saat 14:00 te yapılacaktır. Kura sonucuna göre faaliyet alanı ile alakalı sözlü ve uygulamadı sınav yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Adaylar bu ilan için başvurularına 27 Mayıs 2019 tarihinde başlayacak olup en geç 31 Mayıs 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. başvurular ilgili kuruma şahsen yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim