Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Sosyal Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için alım yapacağını belirtmişti. Buna göre Sosyal Güvenlik Komutanlığı bünyesine, Terörle Mücadelede Malul Sayılyamacak Şekilde Yaralanan ( TMY ) 1 Saç ve İnce Saç İşçisi ) Metal Saç İşletme Ustası), 1 Elektrikçi ( Genel ) ve 1 Meydancı ( Genel Alan Temizlikçisi ) olmak üzere toplamda 3 kişi lik boş kadro ile alım yapacak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR?

Sosyal Güvenlik Komutanlığı personel alım başvuruları Mayıs 2018 'de başlamıştı ve artık sona ermektedir. Buna göre adaylar başvurularını en geç 06 Haziran 2018 tarihine kadar İŞKUR üzerinden Samsun İl Müdürlüğüne veya İŞKUR resmi internet sayfası olan www.iskur.gov.tr adresi üzerinden başvuru yapmaları gereklidir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİ:

Sosyal Güvenlik Komutanlığı alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,Yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak gibi şartlar ve pozisyonuna göre özel şartlar aranmaktadır.

Buna göre, Saç ve İnce Saç İşçisi kadrosu için, Mesleki Eğitim veren Liselerin Metal, Metal İşleri, Çelik Kontrükasyon ve Mestal Doğrama bölümlerinden mezun olmak, Elektrikçi pozisyonu için, Mesleki Eğitim veren liselerin, Elektrik, Elektrik tesisatları ve pano Mönütörlüğü, Elektrik- Elektronik, Endüstryel Elektrik ve yüksek gerilim bölümlerinden mezun olmuş olmak. Meydancı pozisyonuna başvur yapacak adaylardan ise, Lise ve Gengi okul mezunu olmak şartları aranackatır.

İlanın Tam Metni