Sağlık Bakanlığındna yeni bir duyuru geldi. Bakanlığın resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanan duyuruya göre Sağlık Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere Kura Usulü İle Sürekli İşçi (250 Kişilik) Alımı Yedek Aday Göreve Başlama İşlemlerine Dair İlan Metni yayımlandı.

Söz konusu 250 İşçi alımı için kura çekimi 07 Temmuz 2020 tarihinde çekilmişti. Kura neticesine göre yerleştirildiği Hastanede 21-23 Temmuz 2020 tarihleri arasında sözlü sınava katılan ve sınav sonucuna göre ‘’YEDEK’’ olarak belirlenen adaylar alınacak.

YEDEK ADAY ALINACAK!

bakanlıktan gelen açıklamada asil adayların yerleştirildiği kadronun nitelik ve şartlarını taşıdığı halde atamaya esas başvuru belgelerini ilgili Hastaneye teslim etmemesi, atamaya esas belgesini teslim ettiği halde atanma şartlarına haiz olmaması nedeniyle, asil adayların yerine sözlü sınav sonucuna göre belirlenen yedek listenin ilk sırasındaki kişiden başlamak suretiyle ‘’Yedek Aday’’ atamaya esas belge teslimi alınması gerekli olmuştur.

EVRAK TESLİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Sözlü sınav sonucuna göre yedek olarak belirlenen adayların atamaya esas belgelerini, kura sonucuna göre yerleştirildiği ve sözlü sınava girdiği Hastaneye23.11.2020-25.11.2020 tarih aralığında şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Söz konusu tarih aralığında başvuru yapmayanlar yerleştirmeden doğan haklarını kaybedeceklerdir.

Adaylar başvurularını şahsen yapılacak olup, posta, kargo veya kurye ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Ancak başvurular İstanbul İl Sağlık Müdürlüğüne yapılmayacaktır.

EVRAKLAR VE DUYURU BURADA: istanbulism.saglik.gov.tr/TR,195225/tc-saglik-bakanligi-merkez-ve-tasra-teskilati-hizmet-birimlerinde-istihdam-edilmek-uzere-kura-usulu-ile-surekli-isci-250-kisilik--alimi-yedek-aday-goreve-baslama-islemlerine-dair-ilan-metni.html

Editör: TE Bilisim