Sağlık Bakanlığı kura çekimi tarihi geldi. 6 - 7 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak Kura çekimi için canlı izleme fırsatı verildi.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kapsamında Türkiye Geneli 10 bin işçi alımı yapacağını bildirmişti. Alım duyurusu daha 2021 yılında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılmıştı. Başvuruların 15 Mart 2022 tarihi ile 21 Mart 2022 tarihleri arasında alınmasından sonra kura çekimi için yüzbinlerce aday nefesini tuttu.

Kura Çekimine Katılım Yapılacak Mı?

Sağlık Bakanlığı 2022 yılı kura çekimi 6 ve 7 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacak. Şehre göre sıralama ile kura çekimi işlemleri gerçekleştirilecek. Ancak Bakanlıktan gelen karar ile ADAYLAR KURA ÇEKİMİNE KATILAMIYACAK!

Kura İşlemleri Online Olarak Canlı Yayımlanacak!

Sağlık Bakanlığı yayımladığı duyurusu Kura çekimlerinin canlı ortamda Youtube kanalında yayımlanacağını açıkladı. Şehir listesine göre 9.30 da başlayacak olan kura işlemleri için Bakanlık resmi youtube kanalı üzerinde kura sonuçlarını duyuracak. Bakanlıktan gelen duyuru şöyle:

Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında kura salonuna katılımcı alınmayacaktır. Kura çekilişi Bakanlığımız YouTube kanalından (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) yayınlanacaktır.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİMİ YOUTUBE KANALI BURADA

Türkiye Geneli şehirlerde Kura İşlemleri Yapılacak!

Sağlık Bakanlığı 81 Şehirde kura çekimi yapacak. 40 Şehir için 6 Nisan ve Geri Kana şehirlerde 7 Nisan 2022 tarihinde kura işlemleri yapılacak. Tarihine göre Kura Çekimi yapılacak şehirler aşağıdaki gibidir.

İLGİLİ HABER: Şehir Hastanelerine 10 Bin İşçi 6-7 Nisan Kura Çekilişi Şehirleri ve Sonuçları?

KURA SONUÇLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ. TAMAMEN ÜCRETSİZDİR

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA