Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 10 bin işçi alımı için tarih geldi. 10 Bin kişilik kontenjan ile farklı alanlarda işçi alımı yapılacağını Mart ayında ilan eden Sağlık Bakanlığı 10 farklı alanda 10 bin İşçi Alımı yapılacak.İŞKUR tarafından 15 mart - 21 Mart 2022 tarihinde alınan başvurular için Nihai liste Bakanlığa iletildi. Bu yönde Bakanlık kura işlemleri sonucunda adayları belirleyecek.

20 Bin İşçi Aday Belirlenecek!

Sağlık Bakanlığı kura işlemleri 6 Nisan 2022 tarihi saat 9:30 itibari ile başlayacak.

Sağlık Bakanlığı şehir ve kadroya göre kura çekilişi yapacak olup toplamda 20 bin aday belirlenecektir. Ayrıca adaylara herhangi bir Mülakat yapılmaksızın sadece kura işlemleri sonucuna göre ataması yapılacak. İşçi Alımı kontenjan sayısı 10 bin olup ASİL listesi kadar YEDEK aday belirlenecek. Buna göre 10 bin İşçi belirlenecek olup 10 bin kişi de YEDEK aday olarak belirlenecektir.

ASİL adaylardan belge teslimi yapılmaması veya şartları taşımıyor olması durumunda Yedek adayların ataması yapılacak ve durum Sağlık Bakanlığında resmi İnternet adresi üzerinde yayımlanacaktır.

Bakanlık Kura İşlemlerini online Olarak Yayımlayacak!

Koronavirüs sebebi ile Kura çekimine kimse katılamayacak. Bu kapsamda Noter huzurnda yapılacak kura işlemleri Bakanlığın Youtube kanalında duyurulacak. Kura Çekimi kanalına aşağıdaki bağlantıda ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: Sağlık Bakanlığı 2022 Yılı İşçi Alımı Kura Canlı İzleme Kanalı

KURA SONUÇLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ. TAMAMEN ÜCRETSİZDİR

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA 

Editör: TE Bilisim