Sağlık Bakanlığı Kura sonuçları açıklaıyor. Geçtiğimiz haftalarda başvurusu alınmış olan Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımında kura çekimi tarihi geldi. Yüzbinlerce aday bu günü bekliyordu ve merak ettiğiniz bazı soruların cevabını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

10 bin İşçi Alımı Yapılacak!

Sağlık Bakanlığı kura sonuçları kapsamında bümnyesindeki eksikliği karşılamak üzere 10 bin işçi alımı yapacağını bildirmişti. 10 farklı alanda işçi alımı yapılacak. Sağlık Bakanlığı kura sonuçları açıklandığında 20 bin aday belirlenecek. 10 bin İşçi ASİL ve 10 Bin İşçi YEDEK olarak belirlenecektir.

Kura Çekimi Bugün!

Daha önce de bilgilendirme yapan Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura işlemleri 6 - 7 Nisan 2022 tarihlerinde yapılıyor. Saat 9:30 itibari ile başlamış olan başvurular 6 Nisan 2022 tarihinde farklı ve 7 Nisan 2022 tarihinde farklı illerde gerçekleştirilecek. 10 bin işçi alımı yapılacak şehirler listesi için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: Şehir Hastanelerine 10 Bin İşçi 6-7 Nisan Kura Çekilişi Şehirleri ve Sonuçları?

Kura İşlemleri Tamamlandı ve Sonuçlar AÇıklandı!

Sağlık Bakanlığı 10 bin işçi alımı için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. 6 Nisan 2022 tarihinde başlayan Kura işlemleri için sonuç açıklanma saati merak ediliyor. Online ortamda Kura işlemleri gerçekleştirilecek olup salomlara herhangi aday alınmayacak. Covid-19 salgını sebebi ile noter huzurunda Elektronik ortamda kura işlemleri gerçekleştirilecek.

İşin Olsa ekibi olarak aldığımız tek soru işe Kura İşlemleri günü sonuçlar aynı gün açıklanacak mı oldu. Bakanlık bu soruya cevap vererek Kura işlemleri sonucunun 6 ve 7 Nisan 2022 tarihi aynı gün saat 22:00 dan sonra açıklandı.

Kura Sonuç Sorgulama Ekranı: https://iscisonuc.saglik.gov.tr

Kura Sonuç Sayfası Erişime Açıldı!

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklama ile 6 Nisan 2022 tarihli kura sonuçları saat 22:00 itibari ile açıklanacağı bildirilmişti.  SIk SIk yaşanan problemler sebbei ile site kilitlenmişti ki yeniden erişime açıldı ve Sağlık Bakanlığı işçi alımına başvuru yapmış olanlar sonuçlarını sorgulayabilecekler.

06 Nisan 2022 (Çarşamba) günü kura çekilişi yapılmış olan iller:

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir. (Kura çekilişi saat 09:30’da Adana ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Kırşehir ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

KURA SONUÇLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ. TAMAMEN ÜCRETSİZDİR

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim