Ondokuz Mayıs Üniversitesi İşçi Alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile gelmiş olan ilana göre Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 91 İşçi alımı yapılacak. Geçici süreli işçi alımı yapılacak. Ayırıca en az İlkokul mezunu adaylardan başvuru alınacak. Peki alım yapılacak kontenjanlar hangileridir? Kimler başvuru yapabilecek?

Alım Yapılacak Meslek ve Kontenjan Bilgisi:

  • 2 Gıda Mühendisi,
  • 6 Aşçı,
  • 6 Aşçı Yardımcısı,
  • 1 Kasap,
  • 55 Mutfak Görevlisi,
  • 20 Temizlik Görevlisi,
  • 1 Koordinatör,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Genel Nitelikler Nelerdir?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi adaylardan genel olarak, Esnek çalışma saatlerine uygun olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Üniversite civarıda ilçede ikamet ediyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yerme getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak genel şartları aranacak.

Kadrosuna Göre Özel Nitelikler Belli Oldu!

Gıda Mühendisi: Gıda Mühendisliği lisans mezunu olmak, en az 2 yıl deneyimi olmak, Et ürünleri tebliği ve yönetimler hakkında bilgi sahibi olmak,Temek kalite sistemlerine hakim olmak şartları aranacak.

Aşçı : MEB Onaylı belge sahibi olmak, 5 yıllık tecrübe sahibi olmak, en az ilkokul mezunu olmak şartları aranacak.

Aşçı Yardımcısı: Onaylı AŞçılık belgesine sahip veya kamu ve özel sektörde bu alanda çalıştığın gösterir belge sahibi olmak.

Kasap: En az İlkokul mezunu olmak, Ağır tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu gösterir belgeye sahip olmak, 40 yaşından büyük olmamak.

Mutfak Görevlisi: En az ilkokul mezunu, Esnek Çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olmak gereklidir.

Temizlik Görevlisi: En az ilkokul mezunu, Esnek Çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olmak gereklidir.

Koordinatör: Lisans diplomasına sahip olmak ve en az 10 yıl yöneticilik tecrübesine sahip olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel alımı başvuruları sadece e-posta gönderimi ile yaplacak. Adaylar belirtilen belgeleri toplayarak ilgili adrese göndermeleri gereklidir.

Başvuru Tarihleri: 22 - 24 Nisan 2022 arasında.

Başvuru Posta Gönderim Adresi: [email protected] adresine aşağıdaki belgeler iletilecektir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler: Özgeçmiş, T.C. Kimlik Fotokopisi, Diploma Fotokopisi, İkametgah Belgesi, Son 6 Ay içerisinde çekilmiş olan 2 adet fotoğraf, Adli Sicil belgesi ( Karekodlu E-Devlet Çıktısı )

İLANIN TAM METNİ