Orman Genel Müdürlüğü Türkiye genelinde 700 işçi personel alımı yapacak başvuru şartları nedir Hangi kadrolarda alımı yapılacak, başvurular ne zaman başlayacak? Detaylar şu şekilde;

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü geçtiğimiz gün yeni bir ilan açıkladı. Açıklamada traktör operatörü, dozer operatörü, ekskavatör operatörü, greyder operatörü, iş makinesi operatörü olmak üzere Türkiye genelinde orman müdürlüklerine 700 işçi alımı yapılacak. Başvurular ne zaman başlayacak? Hangi kadroda ne kadar personel alımı gerçekleştirilecek? Başvuru genel şartları ve detayları nedir?

ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE KPSS'SİZ PERSONEL ALIMI!

KADRO DAĞILIMI; OGM işçi alımı kadrolarında 700 personel alımı kadrosu dağılımı belli olmuştur Bu kapsamda 40 traktör operatörü, 60 dozer operatörü, 200 greyder operatörü, 200 ekskavatör operatörü, 200 iş makinesi operatörü alımı olacak.

BAŞVURU TARİHLERİ; Başvurular Çalışma Bakanlığı İşkur e-şube Portalı üzerinden yapılacak ve 4 Ağustos tarihinde Online olarak, ALO 170 hattından ve İŞKUR hizmet merkezinden başvurular gerçekleştirilecek. Adaylar 10 Ağustos 2020 tarihine kadar başvuruları tamamlaması istenmektedir.

KPSS ŞARTI VAR MI? İŞKUR üzerinden talepte bulunan adaylardan noter kurası sonucunda 2800 kişi mülakat sınavına girerek mülakat sınavından başarılı olmaları gerekmektedir. Başvuru yapacak adaylardan herhangi bir KPSS şartı istenmeyecektir.

GENEL BAŞVURU ŞARTI NEDİR?  Adayların 18 yaşını doldurmuş olması kamu haklarından mahrum olmaması, görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık engelinin olmaması, güvenlik ve arşiv oluşmasından soruşturması olumlu almak, erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması, başvuru yapılacak olan kadrodaki operatörlük sertifikasına ve ehliyet belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Hangi ilden kaç personel alımı yapılacak Adana Bölge Müdürlüğü, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Denizli, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Konya, Kütahya, Mersin, Muğla, Sakarya, Şanlıurfa, Trabzon, Zonguldak illerinden Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı illerde alım yapılacak. İl bazında dağılım şu şekilde olacak.

Editör: TE Bilisim