Mlli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı hakkında duyuru yayımladı. Az Önce gelmiş olan İşçi alımı duyurusuna göre, Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan İşyerlerine işçi alınmasına uygulanacak usul ve esas kapsamında işçi alımı belge kontrol sonucu sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar açıklandı.

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLĞINA ENGELLİ VE TERÖRLE MÜCADELEDE MALUL SAYILMAYACAK ŞEKİLDE YARALANAN STATÜSÜNDE (TMSY) SÜREKLİ İŞÇİ TEMİNİ SINAV SONUÇ DUYURUSU

 Millî Savunma Bakanlığına bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 22 (yirmi iki) Engelli ve Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan Statüsünde (TMSY) sürekli işçi temini sınav sonuçları belli olmuştur.

1. Adaylar, sınav sonuçlarını, aşağıda belirtilen linkten, T.C. Kimlik numarası ile sorgulayarak öğrenebileceklerdir.

2. Adaylar sınav sonuçlarına itiraz etmeleri halinde, itirazlarını yazılı olarak sınava alındıkları iş yerlerine 16 Ekim tarihinden itibaren 5 (beş) iş günü içerisinde (16 - 20 Ekim 2023 tarihleri arasında, 20 Ekim dahil) şahsen yapmak zorundadırlar. Adayların süresi dışında ve/veya sınava girdikleri iş yeri dışında başka bir yere yapacakları itiraz başvuruları kabul edilmeyecektir. Belirtilen zaman dilimi içerisinde usulüne uygun olarak yapılan itiraz başvurularına ilişkin sonuçlar htttps://personeltemin.msb.gov.tr sayfasında ilan edilecektir.

3. Sınavı kazanan adaylar ile ilgili olarak işe başlatılma faaliyetleri ismi hizasında gösterilen iş yerlerince yürütülecektir. Adayların işe alım sürecini ilgili iş yerinden takip etmeleri gerekmektedir.

4. Bu ilan ilgililere tebligat niteliğinde olup sınav sonuçlarının duyurulmasıyla ilgili olarak başkaca bir tebligat yapılmayacaktır.

Sonucunuzu öğrenmek için tıklayınız.
 

Editör: TE Bilisim