Milli Savunma Bakanlığı ( MSB ) resmi İnternet sitesindeki yapmış olduğu duyuruya göre sürekli olarak işçi alacağını belirtti. Alımlar farklı bölgelere yapılacak olup toplamda 600 kişilik boş kadro ile sürekli olarak çalışacak işçi alımları yapılacak.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılmış olan duyuruya göre 600 işçi, MSB bağlı İzmir ve Gölcük Tersanesi Komutanlığı iş yerlerine alım yapılacak. MSB tarafından yayımlanmış olan duyuruda ney bir bilgi paylaşılmamış olup sadece alım yapılacak şeklinde duyuru yapılmıştır.

Ancak ilan için başvuruların 25 Mart 2019 tarihinde başlayacağına yer verilmiş olup başvuruların da Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacağı açıklanmıştır. MSB sitesinde de zaten detaylar için tıklanıldığında direk olarak İŞKUR sayfasına yönlendirmektedir.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

MSB ilgili ilanın 25 Mart 2019 tarihinde İŞKUR üzerinde yayımlanacak başvuruların başlayacağını duyurusunda belirtmiştir.. Bu yönde adaylardan genel olarak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, alım yapılacak pozisyon seviyesine göre eğitimini tamamlamış olmak ve bu yönde gerekli belgelere sahip olmak gibi niteliklerin aranacağını düşünülmektedir.

Söz konusu ilan yayımlandığında sizleri bilgilendireceğiz. Eğer hala uygulamamızı indirmeyen adaylar varsa İlan yayımlandığında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirerek ilandan haberdar olabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

DİĞER İŞÇİ ALIM İLANLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Editör: TE Bilisim