Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 2019 yılı işçi alımları dahilinde 600 kişilik bir ilan yayımlamış, başvuruları toplamıştı. 600 işçi almının yapılacağı bu ilana başvurular yapıldı ve kuralar çekildi. MSB tarafından yapılan işçi alımlarının kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. 9 nisan 2019 tarihi olarak işaret edilen MSB 600 işçi alımı için sonuçlar ne zaman yayımlanacak? İşte merak edilen ilanla alakalı gündeme gelenler...

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Savunma Bakanlığı, 600 işçi personel alımı Gölcük, İstanbul ve İzmir Tersanesi Komutanlıkları bünyesine işçi alımları için 29 Mart tarihinde son başvuruları almıştı. İşçi alımlarına yönelik kuraların 9 Nisan 2019 tarihinde çekileceği ifade edilmiş, adaylara bilgilendirmeler yapılmıştı. Başvuruları İŞKUR üzerinden alınan ilana, İŞKUR' un kura çekimlerini gerçekleştirmesi ve MSB' ye bildirmesinin ardından nihai listeler MSB resmi web adresi üzerinden duyurulacak.

NİHAİ LİSTELER BEKLENİYOR

İŞKUR kura çekimini 9 Nisan 2019 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirecek ve bu nihali listeleri Milli Savunma Bakanlığı' na bildirecekti. Bu tarihte çekilen kuraların ardından nihai listelerin MSB' ye iletilmesi bekleniyor. İletilen listelerin ardından MSB resmi web adresi üzerinden kamoyuna bilgilendirmeler sağlanacaktır.

SONUÇ YAYIMLANMA TARİHİ

MSB' ye İŞKUR' un listeleri iletmesinin ardından, ilgili süreçler tamamlanmış olacak ve listeler bakanlığın web adresi üzerinden kamuoyuna duyurulacak. Bilgilerin sisteme girilmesi, sorgulama sayfalarının hazırlanması gibi süreçler doğrultusunda ilanın bu haftasonuna kadar yayımlanacağı düşünülmektedir. Kura sonuçları açıklandığı anda bildirim almak isterseniz İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

İOS> TIKLA

ANDROİD> TIKLA

Editör: TE Bilisim